Vaxpropp i örat – använd örondroppar

Öronvax, även kallat cerumen på latin, är en naturlig produkt som bildas i örat för att skydda det mot skador och infektioner. Öronvax är en blandning av fett, hudceller och olika bakterier. Öronvax hjälper till att förhindra att främmande föremål tränger in i örat, håller det fuktigt, friskt och mjukt.

Vaxproppar är en vanlig åkomma där öronvaxet torkar och blir för hårt, vilket orsakar en blockering i örat. Detta kan leda till värk, tryckkänsla och hörselnedsättning. Vaxproppar är oftast ofarliga, men kan i vissa fall göra väldigt ont.

Om man har vaxproppar eller är orolig för öronvax som bygger upp sig, kan man använda örondroppar som hjälper till att lösa upp öronvax. Ett exempel på sådana droppar är Cl-ear örondroppar. Dessa droppar är speciellt framtagna för att mjuka upp och ta bort öronvax, vilket gör det lättare att bli av med vaxproppar.

Cl-ear Örondroppar tar bort öronvax och förebygger vaxpropp

Cl-ear örondroppar innehåller enbart 100% olivolja av medicinsk kvalitet som är säker att använda i örat och som hjälper till att mjuka upp och ta bort öronvax. Cl-ear är enkelt att använda och hjälper till att ta bort öronvax snabbt, lindra obehagliga symtom som vaxproppar kan orsaka. Det är även bra att använda örondroppar förebyggande, så att man inte råkar ut för överflödigt öronvax eller i värsta fall vaxproppar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *