Skolplanscher och Skolaffischer

Klassiska och vintageprodukter älskas runt om i lägenheter och villor i Sverige. Riktig härliga och rustika möbler – Arne Jacobsén eller Dux – är högvilt på auktionssajter såsom Lauritz och Tradera. Det går även att köpa många av dessa klassiska möbler nyproducerade hos t ex Svenssons i Lammhult.

Har man begränsad budget eller bara vill göra mindre justeringar i sitt hem är det enkelt att ändra det man har på väggarna. Sätta upp lite vintageplanscher eller retroaffischer ger ett rätt coolt intryck.

Skolplanscher från Posterland

Ser man på söktrender just nu är det mycket populärt med gamla Skolplanscher, vilka är ganska svåra att hitta begagnade och äkta. Kan man tänka sig nyproducerade skolplanscher finns det på Posterland.se. Där har man ett stort utbud på ett 40-tal olika skolplanscher med allt från matematiska formler och kemi till vilda djur och fåglar. Man kan välja svartvitt eller färgt.

Viktigast av allt är dock att man trivs i sitt eget hem och gör det såpass trevligt att man blir glad varje dag man kommer hem från jobb eller skola!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *