Malmö Internationellt

Ibland undrar man hur bilden av Malmö tecknas internationellt? I Sverige har en del klassat Malmö som en farlig stad (de flesta som gör det har aldrig varit i Malmö), men hur ser man på Malmö från andra delar av världen?

Det är lite svårt att få en klar bild, men talar med med folk på restauranger eller taxichaufför så har de oftast koll på Zlatan Ibrahimovic och att han kommer från Malmö. Vissa känner även till Malmö FF, då de visat sig ute i Europa både i Champions League och Europa Leauge.

För de riktiga Malmö-älskarna runt om i världen går det även att köpa kartor eller gamla svarvita foton på Malmö i lokala poster-shoppar i dessa länder såsom posterland.no, posterland.fi, posterland.at, posterland.de, posterland.co.uk, posterland.es och posterland.shop. Men ingen blir väl förvånad när man inser att Posterland är ett malmöföretag som expanderat till dessa länder och gärna säljer motiv från Malmö även utomlands.

Med allt som nu byggs och utvecklas i Malmö och närheten för turister att besöka staden är vi övertygade om att Malmö kommer bli mer och mer populärt i framtiden.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *