Fyrar i Skåne och Sverige

Fyrar är riktigt vacka arkitektoriska byggnader som vi tack och lov har kvar runt våra kuster. I närheten av Malmö finns det många vackra fyrar att besöka, allt från Malmö Inrehamns fyr som man ser från Malmö Centralstation till Falsterbo Fyr och Sandhammarens Fyr som är 30-60 minuter bort från Malmö

Att ta en tur och besöka dessa fyrar och vandra i de fantastiskt vackra omgivningarna kan varmt rekommenderas. Ska ni till Sandhammarens Fyr passa på att besöka den någon av de tagar och tider då man kan besöka fyren. Det är väl värt ett besök, bara att höra historierna som man får berättade för sig till de fantastiska vyerna man ser när man klättrar upp i fyren.

Sedan kanske man vill smycka sitt hem med lite fyrinspirerande motiv, då kan man t ex köpa en poster med 7 svenska fyrar, eller varför inte välja sin favoritfyr eller skapa en hel vägg med posters från Sandhammarens Fyr, Falsterbo Fyr, Hållö Fyr, Måseskär Fyr, Vinga Fyr, Landsorts Fyr och Långe Jan Ölands Södra Udde Fyr.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *